кадър: Нова телевизия Редактор: Актуализацията на бюджета е последната доза прагматизъм, която

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Актуализацията на бюджета е последната доза прагматизъм, която
Коментари Харесай

Хампарцумян: Политиците си чешат езиците, за да получат бонус преди изборите

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Актуализацията на бюджета е последната доза прагматизъм, която демонстрират политиците ни, това разяснява по Ново телевизия финансистът Левон Хампарцумян. „ Никой не знае по какъв начин ще се развият рецесиите и провокациите, които ни чакат - пандемията, афганистанската рецесия, покачването на цените “, разяснява той. По думите му, не е належащо всички пари за се изхарчат по този начин, както е планувано в актуализацията. По-важното е да има гъвкави буфери, които да обезпечат средства за неразбираемата дълготрайност на провокациите.

„ Политиците си чешат езиците, с цел да получат бонус преди изборите “, по този начин разяснява Левон Хампарцумян дебатите сред партиите за актуализацията.

„ Очевидно би трябвало да се направи нещо с пенсиите “, добави финансистът. Той акцентира, че няма „ краткотрайно нарастване “ на заплащанията за възрастните, те постоянно става непрекъснати, даже и да са дадени като помощ за рецесия. Според Хампарцумян е значимо в този случай е деликатно да се пресметна какъв брой да е нарастването на пенсиите, с цел да не повлияят негативно на стопанската система.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР